SPLETNA TRGOVINA:   www.nove-lece.si

 

O podjetju


Smo družinsko podjetje z več kot 25 letno tradicijo poslovanja na področju pregledov vida, korekcije in zaščite vida. Odlikuje nas ustrežljivost, široko znanje in individualni pristop. Osnova za dobra očala ali kontaktne leče je vsekakor prvo dobro opravljen pregled, posvet in meritev dioptrije. Temu posvečamo zelo veliko pozornost, pravtako dobri komunikaciji s stranko in njenimi željami.

Očala, ki so dobro nosljiva so možna le kot rezultat vseh postavk, pregled, pravilna izbira okvirja, pravilna izbira korekcijskih stekel, strokovna vgradnja stekel ter nenazadnje tudi sama inklinacija oziroma končna prilagotitev očal stranki. Poleg nakupa očal in kontaktnih leč nudimo tudi razne druge dodatke, kot so tekočine za kontaktne leče, kapljice za oči ali dodatke za nego očal (etuiji, krpice, čistilni kompleti, vrvice...).

Poslanstvo

Temeljimo na strokovnosti, kvalitetnem, transparentnem, poštenem in osebnem svetovanju. Znamo prisluhniti vsem vašim željam in vam svetovati pri izbiri  pravih korekcijskih okvirjev, sončnih očal in kontaktnih leč. Svetujemo vam tudi pri izbiri pravih stekel za vaša očala. Naše znanje potrjuje tudi opravljen mojstrski izpit za naziv mojster očesne optike.

V naši optiki si prizadevamo, da ves čas sledimo modnim smernicam, novim tehnologijam in novim spoznanjem tako na področju ponudbe okulističnih storitev kot optičnih izdelkov. Naše storitve obsegajo celoten proces. Od  merjenja dioptrije, do izbire in izdelave očal. Nudimo vam tudi popravila optičnih izdelkov (menjava nosnikov, oliv, vijakov,  ročk, lasersko varjenje, leplenje, dobava rezervnih delov, itd…).

Cilji

Naše glavno načelo in poglavitni cilj našega podjetja je dolgoročno zadovoljna stranka. Naši ključni cilji so tudi neprestano izobraževanje, kar je vedno bolj pomembno, saj se tehnologije v optiki zelo hitro nadgrajujejo in spreminjajo. Glavni cilj pa je vsekakor obdržati ugled ter zmerne cene in se konstantno izpolnjevati in prilagajati novim razmeram na trgih.

Osnovne informacije

Optika VID, Benda Milena s.p.

Cesta Borcev 5

1235 Radomlje

KONTAKT: info@optika-vid.si

031 635 801, 01 722 88 90

ID za DDV:  SI82471258

TRR:   SI56 0230 4008 9053 676 (NLB)

 

Smo pogodbeni partner ZZZS za izdajo MTP (medicinsko tehničnih pripomočkov).

 

Registrirani smo tudi za prodajo po pošti in preko interneta. Vpisani smo v register izdelovalcev medicinskih pripomočkov in register dobaviteljev medicinskih pripomočkov, katera vodi Javna agencija RS za zdravila in medicinske pripomočke (JAZMP).


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Proizvajalci